Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از کالا خبر، براساس امیدنامه پذیرش این دو محصول، ۵۸۷۷ تن تایر شرکت لاستیک بارز کردستان معادل ۸۱۰ هزار حلقه لاستیک و ۴۲۹۳ تن تایر خودرو شرکت گروه صنعتی بارز معادل ۵۵۰ هزار حلقه لاستیک می شود که به این ترتیب در مجموع ۱۰ هزار و ۱۷۰ تن تایر معادل «یک میلیون و ۳۶۰ هزار حلقه تایر» در بازار فرعی پذیرش و آماده عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تعهد شستا در مسیر شفافیت

محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا نیز در خصوص پذیرش تایر در بورس کالا گفت: با پذیرش و عرضه تایر خودرو بارز کرمان و تایر بارز کردستان به عنوان زیر مجموعه های شستا در بورس کالای ایران، تعهد شستا به ذی‌نفعان و سهام‌داران در مسیر شفافیت و سودآوری ادامه پیدا می کند.

مهدی فکری، مدیرعامل گروه صنعتی بارز (سهامی عام) نیز بیان داشت که با عنایت به اینکه گروه صنعتی بارز به عنوان بزرگترین تولید کننده تایر در کشور، موفق به اخذ مجوز عرضه تایر در شرکت بورس کالای ایران شده است، لذا در راستای شفافیت هرچه بیشتر و سهولت امر، فعالان محترم و متقاضیان گرامی می‌توانند از این به بعد، جهت خرید تایر به صورت مستقیم به بورس کالای ایران مراجعه نمایند.

بازار تایر یک گام دیگر به تعادل نزدیک شد

وب سایت خبری پیشرانه نیز در گزارشی به پذیرش تایر خودرو در بورس کالای ایران پرداخته است که این رویداد صنعت تایر را یک گام به حذف واسطه‌ها نزدیک می کند. 

کمتر از یک سال از حذف ارز دولتی صنعت تایر و واردات آن می‌گذرد اقدامی که باعث شد تا این بازار با صف‌های طولانی برای خرید تایر با قیمت دولتی مواجه شود و فاصله قیمت کارخانه و بازار چندین برابر شود. نمایندگی‌ها کمبود لاستیک به دلیل توزیع نشدن لاستیک از طرف کارخانه‌های تولیدکننده را دلیل این روند اعلام می‌کردند و به اعتقاد تولیدکنندگان، روند معمولی تولید ادامه داشته و واسطه‌ها منجر به بهم ریختن آرامش بازار شده‌اند.

به هر ترتیب این روند تا مدت‌ها ادامه داشت تا این‌که با آزادسازی قیمت تایر و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار، وضعیت تا اندازه‌ای بهبود یافت و حال در تازه‌ترین اقدام مقررشده تا تولیدات دو شرکت در بورس کالا عرضه شود تا در صورت به بار نشستن این تصمیم، سایر تولیدکنندگان نیز به عرضه محصولات خود در بورس کالا تشویق شده و گامی در جهت حذف دلالان برداشته شود.

مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران با اشاره به نخستین تجربه تایرسازان برای ورود به بورس کالا می‌گوید: به‌طور قطع این تجربه نخست برای فعالان این حوزه بوده و در صورت موفقیت و کسب دستاوردهایی همچون حذف دلالان و واسطه گران از بازار می‌تواند سایر شرکت‌ها را برای حضور در بورس کالا تشویق کند.

وی با اشاره به گروه صنعتی بارز به شستا می‌افزاید: فعالان صنعت تایر با توجه به شرایط فعلی بازار پیش ‌از این تنها نسبت به تأمین مواد اولیه مورد نیاز خود از بورس کالا اقدام کرده و محصول نهایی خود را در بورس عرضه نکرده بودند و ارزیابی‌های اولیه حاکی از آن است که با این اقدام امکان دور زدن واسطه‌ها و کاهش فاصله تولیدکننده و مصرف‌کننده وجود دارد.

تنها در خصوص وضعیت کشف قیمت تایرها در بورس نیز اظهار می‌کند: به‌طور قطع قیمت پایه‌ای برای محصولات تعیین و بر اساس آن قیمت وارد بورس و معاملات خواهند شد و این قیمت با نوسانات بورس متغیر خواهد بود.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران تصریح می‌کند: قیمت پایه اعلامی به بورس از سوی تولیدکنندگان و با در نظر گرفتن هزینه‌های تولید و قیمت تمام‌شده محصولات خواهد بود و این قیمت مبنای معاملات قرار می‌گیرد و با تغییر قیمت‌ها در بورس نیز این قیمت متغیر خواهد بود.

پربیننده ترین بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز (۱۸خرداد) / اقبال ۶۵میلیاردی حقیقی ها به وبملت ​چگونه برای موفقیت در بورس به اطلاعات با کیفیت دسترسی داشته و بهتر تصمیم گیری کنیم؟ سنگین‌ ترین صف‌ های خرید و فروش در بورس (۱۸خرداد) / اقبال به بانکی‌ ها شدت می‌ گیرد؟ ارزش سهام عدالت من (۱۸ خردادماه) سنگین ترین صف های خرید و فروش / تقاضای خرید در بازار محو شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا انتخابات ۱۴۰۰ بورس کالای ایران گروه صنعتی بارز بورس کالا هزار حلقه صنعت تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی