Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@14:29:46 GMT

سود ۲ برابری گروه صنعتی بارز در سال ۹۷

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۲۲۶۴

رویداد۲۴ سال ۱۳۸۴ وارد مجموعه بارز شده است و پله‌های ترقی را طی کرده و اکنون مدیر عامل کارخانه بارز سیرجان است. طرح‌ها و برنامه‌های خوبی برای بارز سیرجان دارد و به آینده آن بسیار خوشبین است. به محیط زیست بسیار اهمیت می‌دهد و طرحی در این زمینه در دست اجرا دارد. پای صحبت ابوالقاسم وثوق مدیر عامل بارز سیرجان نشستیم که تمام تلاش خود را برای موفقیت بارز انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از چه سالی وارد بارز شدید و تحصیلات شما در چه زمینه‌ای است؟

بنده از سال ۷۳ وارد کارخانه بارز کرمان شدم، به عنوان کارشناس تولید کارم را در بارز شروع کردم. بعد از آن مدیر نواحی مختلف کارخانه بودم. از سال ۱۳۸۴ به مدت ۱۰ سال مدیر کارخانه بودم. تا سال ۹۵ در بارز کرمان بودم و سال ۱۳۹۵ تا کنون مدیر بارز سیرجان هستم. لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه شهید باهنر کرمان هستم.

معرفی مختصری از مجتمع بارز سیرجان داشته باشید؟

پروژه بارز سیرجان در چهاردهم بهمن ۱۳۶۶ شروع شد و در سال ۱۳۷۲ به تولید رسید. محصولات کارخانه روکش سرد و روکش گرم است. این مجموعه در زمینی به مساحت ۴۱ هکتار بنا شده است. در سال گذشته نسبت به سال ۹۶ سود کارخانه رشد بسیار خوبی داشته است این رشد در حدود ۴۹/۱۸٪ بوده است. رشد سود ما در سال ۹۶ در حدود ۴/۲ میلیارد بوده است که در سال ۹۷ به ۹/۵ میلیارد رسیده است. در کارخانه بارز سیرجان در مجموع ۱۱۲ نفر پرسنل داریم که ۶۵ نفر از این عزیزان در بخش تولید هستند و ۳۱ نفر در بخش روکش گرم و ۷ نفر در بخش روکش سرد و ۹ نفر در دفتر مرکزی مشغول به کار هستند.

بارز سیرجان چه محصولاتی تولید می‌کند؟

روکش سرد یک روکش از پیش آماده شده است که روی تایر قرار می‌گیرد و در کوره پخت می‌شود. در بخش روکش گرم، کامپاند روی تایر پیچیده و سفت داخل پرس پخت می‌شود. این تفاوت روکش سرد و گرم است. محصول دیگری که تولید می‌کنیم فید تایر است که جنس آن از فولاد و روکش برنز است. مواد اولیه آن از هفت نوع ماده تشکیل شده است. درصد کربن آن‌ها را مجزا می‌کند. دو نوع مفتول استفاده می‌کنیم. مفتول ۷۲ را برای تایر‌های سیمی و مفتول ۸۲ را برای تایر‌های رادیال.

مواد اولیه‌ای که استفاده می‌کنید خارجی است؟

مواد اولیه ما در اوایل کار خارجی بود، ولی امروز ما مواد اولیه را از داخل کشور تهیه می‌کنیم. مفتول را از کاشان و ابهر تهیه می‌کنیم. این مفتول‌ها را از قطر ۵/۵ میلیمتری که دارند به ۹۶/۰ و ۸۹/۰ تبدیل می‌کنیم. قبلا این مفتول‌ها را از اسپانیا و چین وارد می‌کردیم، اما از وقتی تولید داخلی آغاز شد این مفتول‌ها را از داخل کشور تهیه کردیم. محصولات داخلی که استفاده می‌کنیم از نظر کیفیت با محصولات خارجی برابری می‌کند.

چند سال است که از مواد اولیه داخلی استفاده می‌کنید؟

حدود دو سال است که به خودکفایی رسیده‌ایم و از محصولات داخلی استفاده می‌کنیم.

در زمینه‌های فرهنگی و فرهنگ‌سازی فعالیتی داشته‌اید؟

ما یک برنامه زیست محیطی اجرا کردیم. به این صورت پسابی را که به محیط زیست آسیب می‌رساند توانستیم راهکاری پیدا کنیم که این پساب را به آب قابل مصرف برای درخت کاری تبدیل کنیم. قبلا این آب جذب زمین می‌شد که برای محیط زیست خیلی ضرر داشت. این پروژه را ما از سال گذشته شروع کردیم. امروز که با شما صحبت می‌کنم طبق قرادادی که با شرکت دارکو زیست داشتیم که مورد تایید سازمان محیط زیست است، آن‌ها مشغول انجام تست نهایی هستند. عنوان این طرح خنثی‌سازی است. به این صورت است که آب اسیدی تبدیل به آب خنثی می‌شود.

چه برنامه‌هایی برای آینده بارز سیرجان در دست اجرا دارید؟

در مورد طرح توسعه کارخانه باید بگویم که ما ۴۱ هکتار زمین داریم و برای ایجاد یک خط تولید دیگر آماده هستیم. ما بررسی‌های لازم را انجام دادیم که ببینیم بارز به چه محصولی به صورت اساسی نیاز دارد. چیزی که مجموعه بارز نیاز دارد. نیاز اصلی کارخانه بارز که ما زیر مجموعه آن هستیم استیل کورد است. این استیل کورد از خارج وارد می‌شود که دیر می‌رسد و موجب متوقف شدن تولید می‌شود که طرح آن را آماده کرده‌ایم و این طرح مقرون به صرفه است و در صورت تایید آن علیرغم عدم نیاز به محصول خارجی، اشتغال زایی و صرفه جویی ارزی هم خواهیم داشت.

در زمینه صادرات محصولات هم فعالیتی داشته‌اید؟

هنوز صادرات را شروع نکرده‌ایم. چون ظرفیت تولید ما خیلی زیاد نیست. ما علاوه بر تامین نیاز‌های بارز که زیر مجموعه آن هستیم به کارخانه لاستیک دنا، یزد تایر، آرتاویل، ایران یاسا محصولات‌مان را می‌فروشیم.

برجسته‌ترین نقطه قوت بارز از دیدگاه شما چیست؟

نقطه اوج بارز آینده‌نگری مدیریت بوده است. ما کارخانه‌های لاستیک سازی زیادی داشتیم که همه آن‌ها به چیزی که بودند اکتفا کردند. پرسنل ما هم از نظر فنی بسیار حرفه‌ای هستند. بارز یکی از محصولاتی است که کیفیت جهانی دارد و این همدلی است که باعث شده است بارز به این نقطه برسد.

در زمینه آموزش نیرو‌ها چه فعالیتی داشته‌اید؟

در زمینه آموزش، نیرو‌ها را به خارج از کشور برای آموزش اعزام می‌کردیم. در داخل کشور‌ها هم هر جا بحثی برای آموزش بود، پرسنل را اعزام کرده‌ایم. برچسب ها: رویداد24 ، بارز سیرجان ، گروه صنعتی بارز ، بارز ، کارخانه بارز سیرجان سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 گروه صنعتی بارز بارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از بهره‌برداری قریب‌الوقوع فاز نخست کارخانه سرب و روی مهدی‌آباد به عنوان بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور، تا پایان خرداد ۱۴۰۳ با حضور مقامات رسمی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا موثقی‌نیا، در حاشیه یک مراسم معدنی، با بیان اینکه فاز نخست طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزارتن کنسانتره روی سولفیدی در مراحل نهایی تست گرم است، اظهار کرد: در حال حاضر تولید کنسانتره به صورت آزمایشی در این کارخانه در حال انجام است و به‌زودی با رفع ایرادات جزئی در بخش سیستم‌های کنترلی کارخانه، تنظیم و کالیبراسیون سیستم‌های ابزار دقیق، خط تولید به صورت پیوسته محقق خواهد شد.

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری قابل توجه بخش‌خصوصی در طرح ملی احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد تصریح کرد: در این طرح، بخش‌خصوصی ۱۰۰ها میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده که بخشی از این سرمایه‌گذاری، مربوط به ایجاد زیرساخت‌ها بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آماده‌سازی معدن با بیش از ۱۰۰ میلیون تن پیش باطله‌برداری، تامین آب با ظرفیت ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از محل تصفیه‌خانه شهر یزد در فاصله ۱۰۰ کیلومتری، تامین برق با احداث پست ۴۰۰/۱۳۲/۳۳ کیلوولت و ایجاد خط انتقال ۱۳۲ کیلوولت به طول ۲۷ کیلومتر، از اقدامات بخش‌ خصوصی در این زمینه بوده است.

موثقی‌نیا ضمن اشاره به هدف نهایی طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی آباد، گفت: تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل ۳۵ درصد به عنوان محصول اصلی و نیز تولید ۸۰ هزارتن کنسانتره سرب- نقره با عیار ۶۰ درصد سرب به‌ عنوان محصولات جانبی، در دو فاز بعدی پیش‌بینی شده است. از دیگر نکات مثبت این پروژه اشتغال بالغ بر  ۶۰۰ نفر از متخصصان و نیروی‌های اغلب بومی در مجموعه سرب و روی مهدی‌آباد، است.

گفتی است معدن سرب و روی  مهدی‌آباد در استان یزد، با دارا بودن بیش از ۷۰۰ میلیون تن ذخیره زمین‌شناسی سرب و روی و حدود ۱۷۰ میلیون تن ذخیره قابل استخراج، دومین ذخیره جهان محسوب می‌شود و با این پشتوانه توانسته بزرگ‌ترین پروژه تولید کنسانتره روی خاورمیانه را در دل خود جای دهد.

این معدن قرار است در سه فاز در مجموع به ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی به همراه ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب-نقره دست پیدا که اکنون فاز نخست آن مراحل انتهایی را طی می‌کند.

با راه‌اندازی تنها فاز نخست این پروژه عظیم، بزرگترین کارخانه فرآوری سرب و روی کشور متولد خواهد شد. در این مرحله، سالانه با ورودی دو میلیون تن خاک معدن، ۲۰۰ هزار تن کنسانتره سولفیدی با عیار۳۵ درصد روی تولید می‌شود.

پیش از این، حمیدرضا حمایت- مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد و مجری طرح جامع سرب و روی کشور- ضمن اشاره به قرارگیری ۷۵ درصد از ذخایر قابل استخراج سرب و روی کشور در مهدی‌آباد خاطرنشان کرده بود: ظرفیت کارخانه‌های تولید شمش روی کشور ۴۹۰ هزار تن و تولید واقعی شمش حدود ۲۲۰ هزار تن است که با ورود مهدی آباد به عرصه تولید و بهره‌برداری از فازهای سولفیدی مهدی آباد، بخش اعظم ظرفیت خالی کارخانه‌های تولید شمش روی کشور (حدود ۱۴۰ هزار تن) پوشش داده خواهد شد.

وی در خصوص تامین زیرساخت های اصلی این پروژه گفته بود: اجرای طرح تأمین آب کارخانه مهدی‌آباد با احداث خط لوله‌ای به طول ١٠٠ کیلومتر از محل تصفیه خانه شهر یزد پیش‌تر راه‌اندازی شد، که بزرگترین طرح انتقال پساب کشور به صنعت محسوب می‌شود. 

حمایت همچنین ضمن اشاره به اهمیت استفاده از تولیدات ملی تصریح کرد: در همین راستا در این واحد صنعتی و معدنی حتی الامکان از تجهیزات بومی و ساخت داخل استفاده شده است، به طوری که ۶۰ درصد از کل تجهیزات استفاده شده در این طرح از تولیدات داخلی بوده و همچنین تجهیزات خارجی تامین شده از بهترین برندهای مطرح در دنیا هستند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا