Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی بارز گفت: علیرغم مسائل و مشکلات موجود به دلیل تحریم‌ها، همچنان سنگر تولید را حفظ کرده و ظرفیت تولید کارخانه لاستیک کردستان به ۱۲ هزار حلقه در روز رسیده است.

‌به گزارش ایسنا، پرویز اخوان امروز سه شنبه (۹ بهمن ماه) گفت: در ایران ۱۰ شرکت تایرسازی در حال فعالیت هستند که علیرغم مسائل و مشکلات موجود به دلیل تحریم‌ها، همچنان سنگر تولید را حفظ کرده و اجازه سو استفاده اجانب را ندادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزوذ: همه هم و غم دشمنان تعطیل شدن خط تولید صنایع کشور است که فعالان این عرصه با ایستادگی در برابر آنها و با تمام توان در برابر ناملایمات ایستادگی کرده و در جبهه اقتصادی مقاومت می‌کنند.

مدیرعامل گروه صنعتی بارز به موفقیت‌های این شرکت در تولید لاستیک اشاره کرد و گفت: صنعت تایر بیشترین مواد اولیه را نیاز دارد که ۱۵۰ مورد می‌باشد که ۴۰ درصد آن وارداتی و ۶۰ درصد از این مواد تولید داخل کشور است.

وی به مشکلات ایجاد شده در این زمینه پس از اعمال تحریم‌ها اشاره کرد و افزود: علیرغم این مسائل جوانان و دانشمندان جوان کشور اجازه ندادند این چرخه بخوابد و در شرایطی که به مواد اولیه نیاز داشتیم، لاستیک سیرجان افتتاح شد که نیاز کارخانه لاستیک کردستان و کرمان را تأمین می‌کند.

اخوان با اشاره به اینکه مجموعه بارز ۴ هزار نفر نیرو دارد، اعلام کرد: مفتخر به بیشترین میزان اشتغالزایی در کشور هستیم و صنعت تایرسازی جز صنایعی است که بیشترین میزان اشتغال را دارد.

وی به تولید لاستیک در مجموعه بارز اشاره کرد و افزود: ظرفیت لاستیک سازی این مجموعه به ۱۲ هزار حلقه در روز رسیده است که به خودروسازی تحویل داده می‌شود.

اخوان به سایر موفقیت‌های این کارخانه اشاره و خاطرنشان کرد: موفق به اخذ استاندارد روز دنیا شدیم که خود موفقیت بزرگی در این عرصه است.

وی تولید تایر سبز را نیز از آخرین موفقیت کنونی این کارخانه در استان دانست و تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مدعی تولید لاستیک سبز بودند و این درحالیست که برای اولین بار تولید لاستیک سبز واقعی توسط کارخانه بارز صورت می‌گیرد.

مدیرعامل گروه صنعتی لاستیک بارز با بیان اینکه استاندارد (ای مارک) را برای تولید لاستیک مورد نیاز خودروهای پژو کسب کرده ایم، عنوان کرد: لاستیک بارز کار بسیار بزرگی در ایران انجام داده و آن ایجاد مرکز نوآوری گروه صنعتی بارز با هدف ایجاد بستری برای ارائه ایده‌های نو، حمایت از محققان، تجاری سازی محصولات نوآورانه، تولید فناوری، ایجاد ارتباط بین صنعت، دولت و دانشگاه، تمرکز بر تولید تایرهای نوآورانه، خدمت به جامعه و استفاده از تکنولوژی و نوآوری‌های جدید در ایجاد محصولات جدید بوده است.

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه با کشور فرانسه منعقد شده که شامل هشت بند از جمله آموزش متخصصان بوده که در ادامه آن یک تیم ۴ نفره از شرکت میشلن به کارخانه بارز سیرجان سفر کرده و اطلاعات بسیار با ارزشی را در اختیار ما گذاشته اند.

اخوان در پایان با اشاره به خودکفایی در تولید ۵ قلم ماده اولیه وارداتی تولید لاستیک یادآور شد: از ۱۷ قلم کالای وارداتی تولید تایر ۵ قلم توسط شرکت‌های دانش بنیان ایرانی تولید و اکنون در مرحله تولید انبوه قرار گرفته است.

انتهای پیام

دبیر: زهرا حبیب پور

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت