Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@03:59:14 GMT

سهم ۴۰درصدی بارز از بازار تایر ایران

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۷۴۷۵

وی که در چهاردهمین همایش ملی صنعت لاستیک و دومین نمایشگاه جانبی زنجیره تامین صنعت لاستیک بارز در تهران سخن می‌گفت، افزود: ما امیدواریم در سال ۱۴۰۱ ظرفیت تولید شرکت به ۱۴۰ هزار تن در سال برسد و تولیدات شرکت به ۲۲۰ نوع محصول افزایش یابد.  اخوان همچنین به راه‌اندازی یک واحد دیگر شرکت بارز در کرمان اشاره کرد و افزود: قرار است به‌زودی فعالیت خود را در این استان با تولید محصولات متنوع آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بارز افزود: به‌دلیل تحولات گسترده در تولید خودروهای مدرن از جمله خودروهای الکتریکی و هیبریدی، صنعت تولید تایر در دنیا نیز در سال‌های گذشته شاهد تغییرات وسیعی بوده و فعالان این حوزه در ایران نیز تلاش کرده‌اند با توجه به نیاز خودروسازان، تکنولوژی تولید خود را به‌روز کنند. از جمله این تغییرات اجباری شدن اخذ استاندارد ایمارک و دریافت نشان یورو ۶ و رعایت موارد کیفی از جمله الزام کاهش مصرف سوخت، کاهش ایجاد نویز و صدای اضافه، جلوگیری از ترمز بری لاستیک در حین رانندگی است. وی افزود: گروه بارز اقدامات وسیعی را برای ارتقای استانداردهای کیفی و بهینه‌سازی ساختار تایر به‌کار گرفته است. چشم‌انداز گروه بارز در این حوزه رسیدن به گرید C، بهینه‌سازی پروفایل تایر و کاهش وزن تایر است. این کارشناس صنعت خودرو در ادامه گفت: گروه صنعتی بارز دارای بزرگ‌ترین میدان آزمون تایر و خودرو است که با همکاری اینادا اسپانیا تاسیس شد و درحال‌حاضر توسعه فاز دوم آن در دستور کار است. علاوه بر این، این گروه یکی از بزرگ‌ترین و به‌روزترین مراکز تحقیق و توسعه کشور را دارد. اخوان در همین رابطه افزود: باید اعلام کنم که بزرگ‌ترین مرکز نوآوری در صنعت تایر را با کمک جوانان و دانشگاهیان ایجاد کرده‌ایم و اخیرا نیز قراردادی با دانشگاه پلی تکنیک در همین زمینه امضا شده است. از جمله اهداف ما برای این مرکز ایجاد ارتباط بین صنعت،دولت و دانشگاه، تجاری‌سازی ایده‌های دانشگاهی و توسعه نوآوری به‌ویژه از طریق ارتباط با استارت‌آپ‌ها است. در همین رابطه تفاهم‌نامه‌ای با مرکز لاستیک و پلاستیک فرانسه امضا کرده و در اواخر همین ماه چهار نفر از خبرگان صنعت تایر فرانسهبرای ارتقای این صنعت به ایران می‌آیند. وی درباره مساله تحریم‌ها گفت: این محدودیت‌ها مانع از رشد صادرات تایرهای این شرکت به خارج از کشور شده است، اما این به معنی صفر بودن صادرات این شرکت نیست، بلکه آمارها نشان از رشد قابل‌توجه فروش ما به کشورهای خارجی نسبت به سال‌های قبل دارد و چشم‌انداز ما در این حوزه رسیدن به صادرات ۱۰۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۱ است.

این همایش از چهارشنبه ۱۹ دی تا جمعه ۲۱ دی در هتل بین‌المللی المپیک تهران با حضور تولیدکنندگان و فعالان برتر صنعت لاستیک، کارشناسان، دانشگاهیان و صنایع مرتبط با تولید و توزیع لاستیک ایران برگزار شد. حاضران در این همایش سه روزه از چالش‌ها و دغدغه‌های مشترک خود در حوزه تولید و توزیع لاستیک سخن گفتند.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۷۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو