Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@07:41:55 GMT

تایر ایرانی وارد چرخه تولید رنو و پژو شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۹۷۹۲

صراط:

یک گروه صنعتی از شرکت های تابعه سازمان تامین اجتماعی (شستا) به عنوان نخستین تولیدکننده تایر ایرانی، موفق به دریافت E-MARK استاندارد اتحادیه اروپا شده است؛ به طوری که پس از انجام آزمون‌های دقیق و سختگیرانه مرکز آزمون تایر در آلمان و فرانسه، استاندارد اتحادیه اروپا در سال 2018 برای این تایر ایرانی صادر و تاییدیه استفاده از آن در پژو 301 از شرکت پژو فرانسه دریافت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به دریافت این استاندارد، این گروه صنعتی در پنل تامین‌کنندگان جهانی رنو - نیسان قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، پرویز اخوان مدیرعامل یک گروه صنعتی تولیدکننده لاستیک در حاشیه اختتامیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تهران گفت: بر اساس این استاندارد سختگیرانه سه ویژگی تایر در زمینه ترمز گیری در زمین خیس، مقاومت غلتشی و نویز (صدا) مورد توجه قرار گرفته که ایران موفق به کسب این استاندارد شده است.
وی اظهار داشت: این تایر سال گذشته به فرانسه ارسال شده بود و در مرکز تست UCERAM این کشور مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس نتایج آن، تنها و اولین تایر ایرانی است که تاییدیه استفاده در پژو 301 را از شرکت پژو فرانسه دریافت کرده است.
اخوان افزود: همچنین این گروه صنعتی داخلی با ممیزی ASES رنو پارس موفق به اخذ گرید B در پنل تامین کنندگان جهانی رنو - نیسان نیز قرار گرفت و این ارزیابی بر مبنای استانداردهای جهانی اتحاد رنو - نیسان انجام شده است و این مقایسه در بین بیش از هزار تامین کننده این اتحاد صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: بنابراین علاوه بر نفس ارتقای کیفی سیستم مدیریت کیفیت و قرار گرفتن در پنل تامین کنندگان جهانی رنو قرار شد این گروه تامین کننده اصلی (OE) با سایر سایت های تولید خودروهای رنو - نیسان همکاری داشته باشد.
مدیرعامل یک گروه صنعتی تولیدکننده لاستیک یادآور شد: در حال حاضر این گروه صنعتی بالاترین نمره 70 را در بین بیش از 10 قطعه ساز ایرانی در ارزیابی ASES اخذ کرده و همانگونه که در گزارش ممیزین رنوپارس ذکر شده است، بارز به عنوان یک نمونه در بین سایر تامین کنندگان ایرانی معرفی می شود.

** فن آوری بازیافت تایرهای کهنه وارد ایران می شود
وی درباره تفاهم نامه همکاری بین گروه صنعتی بارز و اتحادیه لاستیک و پلاستیک فرانسه که چندی پیش در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست منعقد شد، گفت: این تفاهم نامه همکاری منجر به توسعه همکاری ها در مولفه های زیست محیطی با اتحادیه اروپایی شد تا به این گروه صنعتی در بازیافت تایر نیز کمک شود.
وی اظهار داشت: در حال حاضر تایرهای مستهلک و کهنه که منجر به آلودگی محیط زیست می شوند، در جهان و ایران به یک معضل تبدیل شده که قرار است فن آوری بازیافت آنها به این گروه صنعتی ارایه شود.

** بارز تنها تولیدکننده تایرهای SUV در ایران
اخوان تصریح کرد: بارز از سالیان گذشته همواره در تولید محصولات جدید و درک نیازهای مصرف کننده ایرانی تلاش کرده است تا پیشتاز باشد؛ به طوری که طی سال های اخیر ایرانی ها تمایل بسیار زیادی به استفاده از خودروهای SUV و کراس اوور از خود نشان داده اند. بنابراین این موضوع باعث شد تا ما در گروه صنعتی بارز برای پاسخگویی به نیازهای این قشر از مصرف کنندگان محصولات جدیدی را تولید و به بازار عرضه کنیم.
وی اظهار داشت: در چهار سال گذشته ابتدا گروه صنعتی بارز محصولی با طرح رویه Sportech در مرکز تحقیق و توسعه گروه صنعتی بارز طراحی کرد که پس از پشت سر گذاشتن مراحل آزمون به بازار عرضه شد و Sportech ابتدا در سایز 225/70R16 تولید شد که در سوزوکی گرند ویتارا و وانت کاپرا قابل استفاده است.
اخوان ادامه داد: پس از آن سایزهای دیگری همچون 215/65R16 و 235/60R16 برای استفاده در خودروهای ام وی ام X33 و لیفان X60، رنو داستر و هیوندای توسان مدل های قبل از 2010 تولید شد که به زودی در بازار عرضه می شود.
وی گفت: پس از تولید این سه اندازه، برای اولین بار در کشور تایر Sportech بارز در رینگ 18 و سایز 235/60R18 برای خودروهای سانتافه و سورنتو وارد بازار می شود. این موضوع در صنعت تایر کشور اتفاق مهمی بود و باعث شد خودباوری ورود به عرصه خودروهای لوکس و سایزهای بالا در داخل کشور ایجاد شود.

** همکاری دانشگاه تهران برای ایجاد مرکز نوآوری
این تولیدکننده لاستیک از آغاز کار مرکز نوآوری گروه صنعتی بارز خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت تغییر نسل دانشگاه ها به دانشگاه های نسل سوم تحت عنوان دانشگاه های کارآفرین و ایجاد شغل های نو به جای شغل های سنتی، ایجاد مرکز نوآوری بارز در دانشگاه تهران کلید خورد که موجب نوآوری در این گروه صنعتی و استفاده از نخبه های جوان برای رشد و ترقی و رسیدن به رقبای خارجی شد تا این گروه صنعتی بتواند به عنوان بزرگترین تولیدکننده داخلی تایر یافته های جدید را به این بخش از صنعت کشور انتقال دهد.
وی ادامه داد: با تغییر خودرو هر روز شاهد محصولات جدید در بازار هستیم، بنابراین شرکت های تولیدکننده تایر هم باید خود را با تغییرات جدید سازگار و نسل جدید تایر را وارد بازار کند زیرا اگر با این تغییرات حرکت نکنیم، به طور قطع از صنعت عقب خواهیم افتاد به همین منظور شرایط از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری برای افراد نوآور و نخبه به گونه ای فراهم شده است که تولیدات آینده این گروه صنعتی، نسل جدید تایرهای هوشمند خواهد بود.

** یک تیم خودروساز فرانسوی دوم آذرماه وارد ایران می شود
اخوان گفت: یک تیم خودروساز فرانسوی در هفته دوم آذرماه امسال برای بازدید از دو خط تولید بارز کرمان و کردستان به ایران سفر می کنند که می تواند منجر به توسعه همکاری ها با فرانسوی ها شود.

** تایر سبز یک ماه دیگر وارد بازار می شود
وی درباره ادعای برخی رقبا مبنی بر اینکه تایر سبز تولید می کنند، گفت: تولید تایر سبز در راستای حفظ محیط زیست نیازمند تجهیزات، تکنولوژی و دانش فنی و مواد اولیه سبز است که اکنون تنها شرکت بارز کردستان به این فناوری مجهز شده است. تا یک ماه آینده تایر سبز توسط این گروه صنعتی برای اولین بار تولید و به بازار عرضه می شود.
اخوان در مورد تایرهای رادیال باری نیز اظهار داشت: نیاز سالانه کشور یک میلیون و 200 هزار حلقه تایر رادیال باری است که اکنون 350 هزار حلقه آن توسط این گروه تولید می شود.
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو تهران از روز دوشنبه 21 تا 24 آبان ماه به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران فعالیت داشت.
در حالی که انتظار می رفت با توجه به آغاز دور تازه تحریم ها علیه کشورمان این نمایشگاه با استقبال خارجی ها مواجه نشود، اما حضور 190 شرکت خارجی از 11 کشور نشان داد به راحتی حاضر به ترک بازار بزرگ 80 میلیون نفری و جذاب ایران نیستند.
این شرکت ها از کشورهای فرانسه، یونان، ترکیه، چین، تایوان، کره جنوبی، هند، ایتالیا، لهستان، مالزی و رومانی در نمایشگاه حضور داشتند.
شرکت های خارجی حاضر در سیزدهمین نمایشگاه خودروی تهران اذعان کردند که ایران را بازاری بزرگ و جذاب برای خود می شناسند و با وجود آغاز دور تازه تحریم ها، به دنبال راه هایی برای دور زدن آن و تداوم حضور در کشورمان هستند.
در روزهای گذشته شماری از دست اندرکاران صنعت قطعه سازی کشور نیز در گفت وگو با ایرنا، یکی از مهمترین مشکلات خود را تامین مواد اولیه عنوان کردند و تسهیل مبادی دسترسی به این مواد مانند رفع موانع گمرکی را خواستار شده بودند.
بیش از 84 درصد یک خودرو را قطعات آن تشکیل می دهد که شامل 25 تا 30 درصد قطعات پلاستیکی، 30 درصد قطعات لاستیکی و بقیه قطعات فولادی و آلومینیومی است.
آمارها نشان می دهد اکنون نزدیک به هزار و 500 قطعه ساز در زنجیره تامین داخلی حضور دارند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اقتصادی تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز

به گزارش خبرنگار مهر، پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

در گزارش رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی سال ۲۰۲۴ از جمهوری اسلامی ایران تعداد ۰۰۰ دانشگاه حضور داشته اند که چهار دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

فهرست دانشگاه‌های ایران در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

ردیف رتبه در آسیا دانشگاه
۱ =۵۶ دانشگاه صنعتی شریف
۲ ۶۸ دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۳ =۷۹ دانشگاه علم و صنعت ایران
۴ ۱۰۰ دانشگاه تهران
۵ ۱۱۸ دانشگاه صنعتی شیراز
۶ =۱۲۱ دانشگاه تبریز
۷ =۱۲۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران
۸ =۱۳۱ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۹ ۱۳۳ دانشگاه صنعتی اصفهان
۱۰ =۱۳۶ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۱۱ ۱۴۳ دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۱۲ =۱۵۴ دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳ =۱۶۰ دانشگاه شیراز
۱۴ =۱۸۰ دانشگاه فردوسی مشهد
۱۵ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
۱۶ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کاشان
۱۷ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۱۸ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۱۹ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه کاشان
۲۰ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه ارومیه
۲۱ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی بابل
۲۲ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
۲۳ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۲۴ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی مازندران
۲۵ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قزوین
۲۶ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۲۷ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه محقق اردبیلی
۲۸ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
۲۹ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کردستان
۳۰ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی سهند
۳۱ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۲ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی شاهرود
۳۳ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه اصفهان
۳۴ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه کردستان
۳۵ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
۳۶ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه یزد
۳۷ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی گیلان
۳۸ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایلام
۳۹ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه خوارزمی
۴۰ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه رازی کرمانشاه
۴۱ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه سمنان
۴۲ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه گیلان
۴۳ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه مازندران
۴۴ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
۴۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اراک
۴۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۴۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه بوعلی سینا همدان
۴۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه حکیم سبزواری
۴۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۵۰ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه لرستان
۵۱ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه خلیج فارس
۵۲ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قم
۵۳ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید باهنر کرمان
۵۴ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهرکرد
۵۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۵۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه مراغه
۵۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه صنعتی ارومیه
۵۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه یاسوج
۵۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی زنجان
۶۰ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علامه طباطبایی
۶۱ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه الزهرا
۶۲ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه اراک
۶۳ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه ایلام
۶۴ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی سمنان
۶۵ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شاهد
۶۶ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
۶۷ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه هرمزگان
۶۸ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه قم
۶۹ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه زنجان
۷۰ ۶۰۱+ دانشگاه دامغان
۷۱ ۶۰۱+ دانشگاه پیام نور
۷۲ ۶۰۱+ دانشگاه بیرجند
۷۳ ۶۰۱+ دانشگاه سیستان و بلوچستان
۷۴ رتبه اعلام نشده یک دانشگاه غیرانتفاعی
۷۵ رتبه اعلام نشده دانشگاه صنعت نفت

براساس رتبه بندی تایمز در منطقه آسیا در سال ۲۰۲۴ دانشگاه شینهوا (Tsinghua) و دانشگاه پکن از چین برای پنجمین سال متوالی مقام های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

در مقایسه با چهار دانشگاه در سال گذشته، پنج دانشگاه چین در بین ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارند. دانشگاه ژجیانگ با صعود از رتبه دوازدهم به نهم وارد این گروه شده است. هنگ کنگ و سنگاپور هر کدام با دو دانشگاه، رتبه دوم را در بین ۱۰ دانشگاه برتر دارند.

فهرست ۱۰ دانشگاه برتر آسیا در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

رتبه در آسیا دانشگاه / کشور
۱ Tsinghua University/ چین
۲ دانشگاه پکن / چین
۳ دانشگاه ملی سنگاپور / سنگاپور
۴ دانشگاه فناوری نانیانگ / سنگاپور
۵ دانشگاه توکیو / ژاپن
۶ دانشگاه هنگ کنگ / هنگ کنگ
۷ دانشگاه شانگهای ژیائوتونگ/ چین
۸ دانشگاه فودان / چین
۹ Zhejiang University/ چین
۱۰ دانشگاه چینی هنگ کنگ / هنگ کنگ

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد.

ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

کد خبر 6093841 زهره بال

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲